Uutisarkisto

Ethän huku taustaan? TrueVIEW auttaa!

Immunofluoresenssitöissä (IF) käytetään fluoresoivilla molekyyleillä leimattuja vasta-aineita proteiinien ja glykaanien lokalisointiin ja visualisointiin soluissa ja kudoksissa. IF on tärkeä tutkimustyökalu, mutta sillä on omat rajoituksensa, joista merkittävin on autofluoresenssitausta.

Autofluoresenssitaustaa aiheuttaa usein aldehydifiksaus, mutta myös esim. elimistön luonnollinen kollageeni, elastiini ja punasolut. Autofluoresenssi on erityisen suuri ongelma vihreitä ja punaisia fluoroforeja käytettäessä.  

Aiemmin autofluoresenssin aiheuttamia haasteita vastaan on käytetty mm. Sudan Black -väriä, joka toimiikin hyvin lipofuskiineista aiheutuvaan taustaan. Sudan Black ei kuitenkaan ole optimaalinen ei-lipofuskiiniperäisen autofluoresenssitaustan poistamiseen.

Vector Laboratories on kehittänyt helppokäyttöisen TrueVIEW Autofluorescence Quenching Kitin, jota käyttämällä ei-lipofuskiiniperäinen tausta ei häiritse IF-värjäyksiä ja signaali näkyy kirkkaana. TrueVIEW-kittiä voi käyttää eri fluoroforien kanssa. Yhdessä kitin mukana tulevan VectaShield Vibrance -mounttausaineen kanssa saavutetaan paras lopputulos. 

Lue lisää TrueVIEW-kitistä!

Trueview autofluorescence quencher from Vectorlabs

cell immuno instruments custom